فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

به فروشگاه ما خوش آمدید.

محصولات دسته صنایع غذایی

دانلود مقاله در مورد اسانسگیری

دانلود مقاله در مورد اسانسگیری
اوکالیپتوس گیاهی است از خانواده Myrtaceae بیش از چهارصد گونه دارد که تنها چند گونه آن به ایران وارد شده و در مناطق مختلف که زمستان سرد ندارد، نظیر نواحی شمال و جنوب ایران کاشته شده است درختانی که در شمال کاشته شده اند هر چند سال یکبار که سرمای سختی رخ می دهد سرما زده می شوند در چاه بهار نام محلی اوکالیپتوس «آلگا» است

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت بسته بندی گوشت

پاورپوینت بسته بندی گوشت
گوشت بسته بندی گوشت بافت گلوکژن واحد ذهتابی سالامبورسازی

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت افزودنی های غذایی

پاورپوینت افزودنی های غذایی
افزودنی های غذایی تغذیه کلینیکی بازدارنده های تلخی اسمولاریته صمغ گوار لسیتین ها

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی
فشار هیدرو استاتیک مخمر صنایع غذایی تولید فشار بالا

توضیحات بیشتر

دانلود 7,500 تومان

پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی (ماءالشعیر)

پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی (ماءالشعیر)
نوشیدنی های غیر الکلی ما الشعیر مواد اولیه تولید ما الشعیر

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع
نگهداری مواد غذایی تشعشع روشهای نگهداری مواد غذایی اشعه دهی انواع تشعشعات یونیزه

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت نحوه نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت نحوه نگهداری مواد غذایی
مواد غذایی نگهداری مواد غذایی روش نگهداری گوشت و آبزیان مدت زمان نگهداری ماهی و میگو

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر

پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر
پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

آزمایشگاه صنایع لبنی

آزمایشگاه صنایع لبنی
آزمایشگاه صنایع لبنی

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت انواع خشک کن ها

پاورپوینت انواع خشک کن ها
پاورپوینت انواع خشک کن ها

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت تکنولوژی گوشت و شیلات (دکتر رکنی، دکتر رضوی، دکتر معینی)

پاورپوینت تکنولوژی گوشت و شیلات (دکتر رکنی، دکتر رضوی، دکتر معینی)
پاورپوینت تکنولوژی گوشت و شیلات ( دکتر رکنی، دکتر رضوی، دکتر معینی)

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت آشنایی با دامپروری ایران

دانلود پاورپوینت آشنایی با دامپروری ایران
فایل پاورپوینت با موضوع آشنایی با دامپروری ایران در حجم 39 اسلاید قابل ویرایش

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

نکات مهم درس شیمی مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی)

نکات مهم درس شیمی مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی)
نکات مهم درس شیمی مواد غذایی( تایپ شده، کیفیت عالی)، مخصوص کنکور

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت اصول طراحی کارخانه

پاورپوینت اصول طراحی کارخانه
پاورپوینت اصول طراحی کارخانه

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

جزوه خواص بیوفیزیک مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی)

جزوه خواص بیوفیزیک مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی)
جزوه خواص بیوفیزیک مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی) مناسب برای آزمون دکتری

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

خواص بیوفیزیک محصولات غدایی (دکتر شاهدی)

خواص بیوفیزیک محصولات غدایی (دکتر شاهدی)
جزوه خواص بیوفیزیک محصولات غدایی (دکتر شاهدی) صنعتی اصفهان، مناسب برای آزمون دکتری

توضیحات بیشتر

دانلود 4,000 تومان

خلاصه میکروبیولوژی عمومی جاونز (کیفیت عالی)

خلاصه میکروبیولوژی عمومی جاونز (کیفیت عالی)
خلاصه میکروبیولوژی عمومی جاونز( کیفیت عالی) مناسب برای شب امتحان

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت مسمومیت ها

پاورپوینت مسمومیت ها
مسمومیت ها علت شیوع مسمومیت ها انواع مسمومیت ها مسمومیت غذایی مسمومیت باکتریایی مسمومیت انگلی انواع پیشگیری

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت كاربرد بیوتكنولوژی در صنایع غذایی

پاورپوینت كاربرد بیوتكنولوژی در صنایع غذایی
صنایع غذایی بیوتکنولوژی بیوتکنولوژی غذایی تولید scp از آب پنیر تولید پروتئین در خوراک دام

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers

دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers
خشک کردن مواد غذایی فرآیند خشک کردن در مواد غذایی علل اصلی خشک کردن مواد غذایی ماهیت فرآیند خشک کردن فاکتورها ی موثر بر زمان خشک کردن روش های خشک کردن خشک کردن از طریق جابه جایی خشک کردن تماسی خشک کردن تشعشعی خشک کردن دی الکتریک خشک کردن از طریق انجماد خشک کردن از طریق حلال خشک کردن با بخار داغ خشک کردن از طریق جانشین سازی

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود تحقیق تغذیه در دوران بلوغ

دانلود تحقیق تغذیه در دوران بلوغ
تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد زیرا نوجوانان و جوانان به دلیل سوخت و ساز بالای بدن و فعالیت زیاد به انرژی بیشتری نیاز دارند البته لازم به ذکر است که پرخوری زیاد در این دوران سبب چاقی بیش از حد نوجوان خواهد شد تا جایی که ،‌ گاهی نوجوان برای حفظ تناسب اندام ناچار به رژیم گرفتن می شود تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان